İletişim İçin Tıklayınız Sega Otomasyon İçin Tıklayınız
 

Hakkımızda

   SEGA Makine, Türkiye’de ilk defa CNC Router imalatı yapan deneyimli bir kadro ile 2003 yılında yola çıkmıştır. Daha sonra mekanik, elektronik, otomasyon ve yazılım konusunda uzman bir ekip ile 2006 yılında SEGA MAKİNE San. ve Tic. Ltd. Sti. kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana CNC Router tasarımı ve imalatı, CNC Laser tasarımı ve imalatı, Lineer Otomasyon Sistemler tasarımı ve imalatı, Lineer Sistem Ekipmanları satışı konusunda hizmet vermektedir.

    SEGA Makine, CNC Router ve CNC Lazer Kesim Makinelerinin seri üretiminin yanı sıra, SEGA OTOMASYON ( www.segaotomasyon.com ) adı altında yeni bir bölüm açarak Yedek Parça temini konusunda da müşterilerine hizmet sunmaktadır.

   SEGA Makine, tasarımda ve imalatta profesyonel tercihler yaparak, konusunda başarı elde etmiş ve müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında bilfiil çalışan 460 adet makinemiz bulunmaktadır.

   SEGA Makine, kendi markası “SEGATECH” adı altında yaptığı seri üretimin yanı sıra, “Partner”adı altında İstanbul Reklam firmasına da seri üretim yapmıştır. Bunun yanında No name olarak CNC Router üretimi de yapmaktadır. Tasarım ve imalat kendi bünyesinde kalmak kaydıyla makine satışını ve servisini, konusunda tecrübeli, güvenilir ve uzman olan firmalar ile paylaşmaktadır.

   SEGA Makine, günümüzde artan ekonomik CNC Router istekleri karşısında, Step Motor tahrikli ve DSP panel veya Mach3 hareket kontrol sistemli Ekonomik CNC Router modelleri üretilmiştir. Profesyonel seri CNC Routerlerde, Gerçek zamanlı ve Geri beslemeli Servo Sistem yeni profesyonel Motion Kontrol yazılımı kullanmaktadır. Bu sayede takım değiştirmeli CNC Routerler üretilmiştir. Step ve Servo Sistemlerin yansıra, Dünya'da yeni geliştirilen Hybrid Servo Sistemlerini Türkiye'ye getirerek sektöre yenilik kazandırmıştır.

   SEGA Makine, CNC Lazer Kesim Makinelerinin de tasarımı ve imalatını yapmaktadır. Metal ve Cam Tüplü CO2 Laserlerin seri üretimine başlanmıştır. 500 ile 2000 watt arası Metal Levha Kesimi için Fiber Laser Kesim Makineleri konusunda yatırım yapılmış ve bu konuda Kosgeb destekli Ar-Ge Projesi başlatılmıştır. Yakın zamanda seri üretime geçilecektir.

 









[ Geri Dön ]

Tel : 0212 671 46 96 Gsm : 0536 466 10 99 Fax : 0212 671 46 70       İkitelli Org. San. Bölg. Metal İş San. Sit. 4. Blok No:35-37 / İkitelli-Başakşehir / İstanbul

Site Yönetimi